Tietoa meistä

Toiminta on alkanut vuonna 2008 toiminimellä. Paremman palvelun ja laajentumisen myötä Länsirannikon Viihde Oy on perustettu vuonna 2014 vastaamaan tähän kysyntään. Henkilökuntaa Länsirannikkon Vihteellä on 6 henkilöä. Jokaiselta löytyy paintball-taustaa harrastuksen tai kilpapaintballin puolelta.

Palveluvalikoimaamme kuuluu kokonaisvaltainen paintball-tapahtuman järjestäminen CTC:n pelikentillä ja vuokrapakettien vuokraus omalle mökille tai muualle. Pelikenttämme sijaitsevat Paimiossa Hevonpään alueella. Pelikenttinä toimivat metsä- ja urbaanikenttä. Meillä on Turun alueen ainoa urbaanikenttä ja metsäkentällä on pelattu Metsäliigan kierroksia vuodesta 2013 saakka. Tavoitteenamme on parantaa ja laajentaa kenttiämme. Tulevaisuudessa metsä- ja urbaanikenttä voidaan liittää yhdeksi isoksi kentäksi, joka mahdollistaa skenaariopelien järjestämisen.

Pelikenttämme tarjoaa laajat mahdollisuudet erilaisille pelimuodoille ja – tapahtumille. Järjestämme myös junnupelejä, joissa käytetään lapsille tarkoitettuja merkkaimia. Järjestämme myös avoimia pelipäiviä, jolloin on mahdollista ilman erillistä kentän varaamista tulla pelaamaan pienemmällä porukalla.

Älä epäröi ottaa yhteyttä, mikäli tulee kysyttävää. Vastaamme mielellämme kysymyksiin ja järjestämme pyydettäessä mahtavat pelit. Meidät tavoittaa parhaiten sähköpostitse tai puhelimitse.

Puh: 0400 580 622

myynti

Terveisin CTC Paintball